Puukot, veitset

Ahti Tikka
28,00 €
🔍
Tikka-puukko näppärällä 62 mm hiiliterästerällä soveltuu nikkareille, linnustajille, kalanperkuuseen tai muksulle ensimmäiseksi puukoksi. Ruskeaksi öljytty visakoivukahva.
Ahti metsä
43,90 €
🔍
Perinteinen kauhavalainen vuolupuukko. Kahva on ruskeaksi öljyttyä visakoivua. Upea, mustakylkinen karkaistu hiiliterästerä pysyy ptkään terävänä ja on helppo teroittaa. Terän pituus 95 mm.
Ahti Vaara
55,00 €
🔍
Kaunis, moneen käyttöön soveltuva visakahvainen ja messingillä koristeltu käsinvalmistettu hiiliteräspuukko. Kahva on muotoiltu hyvin käteen istuvaksi. Hienosti viimeistelty yksilöllinen puukko, vaikka lahjaksi. Terän pituus 95 mm.
Ahti Korpi
42,00 €
🔍
Karu ja komea puukko kovaan käyttöön. Jämerästi visakoivuisesta kahvasta saa helposti pitävän otteen. Korpipuukkon uudenmallisen tupen ansiosta on puukko vyölläviistossa, n. 45 asteen kulmassa. Puukko ei häiritse esim. veneessä liikkuessa tai nuotiolla istuessa ja lisäksi puukon saa helpommin tupesta. Teränä karkaistu hiiliteräs, pituus 77 mm.
Ahti Kaira
58,00 €
🔍
Uutuuspuukko eränkävijöille ja metsästäjille Reino Kamppilalta. Iso, käteensopiva visakoivu kahva, vahva 72 mm hiiliterä. Kauhavalaista puukontekotaitoa parhaimmillaan.
Ahti Leuku 90mm
72,00 €
🔍
Komea, perinteinen leuku mustakylkisellä hiiliterästerällä ja ruskealla visakoivukahvalla. Terän pituus 90mm. Suosittu metsästyspuukko.
OVH 57 euroa.
Ahti Leuku 145 mm
75,90 €
🔍
Komea, perinteinen leuku mustakylkisellä hiiliterästerällä ja ruskealla visakoivukahvalla. Terän pituus 145mm. Suosittu metsästyspuukko.
Ahti Leuku 180 mm
85,00 €
🔍
Komea, perinteinen leuku mustakylkisellä hiiliterästerällä ja ruskealla visakoivukahvalla. Terän pituus 180mm. Suosittu metsästyspuukko.
Ahti Fileerauspuukko
10,00 €
Fileerauspuukko notkealla,terällä ja käytännöllisellä teräsuojalla. Karkaistu ruostumaton terä, pituus 160 mm.
OVH 12 euroa.
Mikado Kalastusveitsi
16,00 €
🔍
Hieno ja hyvä kalastusveitsi. Pituus 15cm/6inch
Fileointikäsine
16,00 €
🔍
Laadukas fileointikäsine suojaa kättä kaloja käsiteltäessä. Sopii myös kalojen nostokäsineeksi.
Järjestelmän on toteuttanut Loocos Net Oy