Puukot, veitsetAhti puukot

Ahti Tikka
29,00 €
🔍
Tikka-puukko näppärällä 62 mm hiiliterästerällä soveltuu nikkareille, linnustajille, kalanperkuuseen tai muksulle ensimmäiseksi puukoksi. Ruskeaksi öljytty visakoivukahva.
Ahti metsä
47,00 €
🔍
Perinteinen kauhavalainen vuolupuukko. Kahva on ruskeaksi öljyttyä visakoivua. Upea, mustakylkinen karkaistu hiiliterästerä pysyy ptkään terävänä ja on helppo teroittaa. Terän pituus 95 mm.
Ahti Vaara
68,00 €
🔍
Kaunis, moneen käyttöön soveltuva visakahvainen ja messingillä koristeltu käsinvalmistettu hiiliteräspuukko. Kahva on muotoiltu hyvin käteen istuvaksi. Hienosti viimeistelty yksilöllinen puukko, vaikka lahjaksi. Terän pituus 95 mm.
Ahti Korpi
48,00 €
🔍
Karu ja komea puukko kovaan käyttöön. Jämerästi visakoivuisesta kahvasta saa helposti pitävän otteen. Korpipuukkon uudenmallisen tupen ansiosta on puukko vyölläviistossa, n. 45 asteen kulmassa. Puukko ei häiritse esim. veneessä liikkuessa tai nuotiolla istuessa ja lisäksi puukon saa helpommin tupesta. Teränä karkaistu hiiliteräs, pituus 77 mm.
Ahti Kaira
62,00 €
🔍
Uutuuspuukko eränkävijöille ja metsästäjille Reino Kamppilalta. Iso, käteensopiva visakoivu kahva, vahva 72 mm hiiliterä. Kauhavalaista puukontekotaitoa parhaimmillaan.
Ahti Leuku 90mm
79,00 €
🔍
Komea, perinteinen leuku mustakylkisellä hiiliterästerällä ja ruskealla visakoivukahvalla. Terän pituus 90mm. Suosittu metsästyspuukko.
OVH 57 euroa.
Ahti Leuku 145 mm
85,90 €
🔍
Komea, perinteinen leuku mustakylkisellä hiiliterästerällä ja ruskealla visakoivukahvalla. Terän pituus 145mm. Suosittu metsästyspuukko.
Ahti Leuku 180 mm
94,00 €
🔍
Komea, perinteinen leuku mustakylkisellä hiiliterästerällä ja ruskealla visakoivukahvalla. Terän pituus 180mm. Suosittu metsästyspuukko.
Järjestelmän on toteuttanut Loocos Net Oy