SekalaisetLamput

MTX 402 otsavalaisin
14,00 €
🔍
MTX 402- otsavalaisimesta hyötyy jokainen joka liikkuu pimeässä. Kalojen perkaus, pyöräily ja korjaukset.LED-lamput tuottavat erittäin kirkasta valkoista valoa ja valaisuteho on yhtä suuri valonsäteen koko matkalla. Pariston ja LED-diodin käyttöikä ovat normaalia suuremmat. Roiskevesitiivis 4 led lamppu.Säädettävä valaisuteho ja kulma 2-4 LED. Säädettävä joustopanta. Paristot mukana.
OVH 22 euroa.
MTX 500 otsavalaisin
10,00 €
🔍
MTX 500- otsavalaisimesta hyötyy jokainen joka liikkuu pimeässä. Kalojen perkaus, pyöräily ja korjaukset.LED-lamput tuottavat erittäin kirkasta valkoista valoa ja valaisuteho on yhtä suuri valonsäteen koko matkalla. Pariston ja LED-diodin käyttöikä ovat normaalia suuremmat. Lampun takakuoren magneetti mahdollistaa lampun kiinnityksen metallipintaan. SOS vilkkuvalo ja jatkuva valaisu. Paristot mukana.
OVH 16 euroa.
MTX 601 otsavalaisin.
18,00 €
🔍
MTX 601- on 4 eri valaisutehoa. LED valo soveltuu pitkäaikaisiin tarkkuutta vaativiin töihin tai vaelluksille. Polttimolamppua käytetään kun liike on nopeaa tai vaaditaan pitkää valonsädettä, kuten suunnistuksessa tai pyöräiltäessä. Lampussa on yhdistettynä molempien valaisintyyppien ominaisuudet.Vesitiivis paristot makana.
OVH 27 euroa.
Järjestelmän on toteuttanut Loocos Net Oy